Răpit și speriat, ești aruncat într-un spațiu nou, unde 

înghesuiala, violența, întunericul devin realitatea ta.

Cu greu te poți deplasa, atât pentru că nu ai unde, dar și 

pentru că te simți tot mai rău, deși ești tânăr.

Viața devine un chin, vrei să strigi, să evadezi, dar ai gura 

cusută aspru, iar de picioare o ghiulea.

O rază de speranță apare. Extenuat, brațele ferme ale unui om te manipulează ca pe o jucărie către lumină. Poți respira, vezi culorile vii pentru prima dată.

Aruncat în mașină cu prietenii tăi, speri că urmează să mai simți asta. Inima îți bate puternic de nerăbdare.

Afli în cel mai crunt mod că acela este ultimul tău drum. Spațiul nou în are ajungi te tratează cu răceală, ca și cum nu ai fi capabil să simți vreo emoție.

Nu, nu este o descriere a unui film de groază, este viața obișnuită a animalelor din ferme pe care vrem să le ajutăm în cadrul Asociației FREE.

De mult timp, protecția animalelor în România se ocupă doar de câini și pisici fără stăpân, uitând de restul animalelor care au nevoie de ajutor. Toate animalele din România merită atenție, inclusiv cele din ferme. Oamenii nu cunosc adevăratele condiții de unde provin carnea și produsele de origine animală. De cele mai multe ori, produsele ieftine au în spate condiții barbare de creștere, iar lipsa de implicare a publicului condamnă aceste suflete la o viață și o moarte dureroasă.

Asociația FREE are în desfășurare proiecte ce urmăresc îmbunătățirea calității vieții animalelor din ferme și promovarea unui stil de viață vegan. O altă preocupare o reprezintă promovarea sustenabilității.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *