Pentru că legile pentru animale nu sunt prioritizate, ne unim să ne întrebăm de ce, să le facem nevoile auzite și să evidențiem soluțiile care trebuie luate în considerare și adăugate pe agenda autorităților.

Suntem încântați să anunțăm un eveniment extraordinar care va avea loc în curând în inima Bucureștiului. Marșul pentru Drepturile Animalelor 2023, organizat de Asociația Freedom and Respect for Every Earthling (F.R.E.E.), se pregătește să fie un moment de mobilizare pentru compasiune și dreptate față de toate ființele care nu pot vorbi pentru ele însele.
Prin intermediul acestui eveniment, ne propunem să abordăm numeroase teme importante, printre care se numără necesitatea implicării autorităților în rezolvarea problemei animalelor fără stăpân din țara noastră, cu accent pe sterilizare, cipare și respectarea legilor existente, dar și îmbunătățirea condițiilor de trai ale tuturor animalelor, necesitatea implementării unor legi mai ample și mai riguroase pentru acestea și promovarea unui stil de viață lipsit de cruzime.

Considerând presiunea care are loc la nivel european pentru revizuirea legislației pentru animale, dorim să subliniem că actuala legislație privind drepturile și bunăstarea animalelor este puternic depășită și are nevoie de o actualizare urgentă, în conformitate atât cu dovezile științifice, cât și cu așteptările societății.

Cu cât mai mulți participanți, cu atât mesajul va fi mai puternic și va atrage atenția autorităților și a societății în ansamblu asupra necesității unei legislații mai bune pentru animale și a aplicării corecte a legilor existente. Marșul pașnic reflectă dorința societății de a exista mai multă coeziune socială pentru drepturile animalelor, și nu un protest fără obiective.

Evenimentul va avea loc sâmbătă, 23 septembrie, începând cu ora 16:00, în Piața Alba Iulia din București. Imaginați-vă o adunare plină de iubitori ai animalelor, care merg împreună, aducând la unison vocile celor lipsiți de glas. Participarea patrupezilor este încurajată, dacă aceștia sunt obișnuiți cu o mulțime mai mare de oameni. Ce ambasador pentru drepturile animalelor mai potrivit decât un prieten cu blăniță?

Programul evenimentului este următorul:
16:00 – 16:30: Adunare participanți pe trotuarul din Piața Alba Iulia – zona CEC Bank
16:30 – 17:30: Marșul pentru Drepturile Animalelor – deplasare pe banda 1 de circulație
pe trotuarul din Piața Alba Iulia – Bd.Unirii – parcare Biblioteca Națională
17:30 – 20:30: AnimalCareFest – parcare Biblioteca Națională

În urma marșului, participanții vor avea ocazia să se bucure de mâncare și băuturi vegane delicioase oferite de branduri îndrăgite, precum Sara Green și Throwback Coffee & Stories.

De asemenea, vor putea face cunoștință cu patrupezi adorabili salvați de Homeless Animal Hospital și Asociația TNR în cadrul mini târgului de adopții organizat special pentru acest eveniment.Pentru cei care aleg să adopte un animăluț la eveniment, am pregătit o surprizăspecială! Vor primi un voucher cadou oferit de Perfect Pet, care va acoperi servicii esențiale, cum ar fi deparazitarea și vaccinarea animăluțului lor drag.

Marius Mitrache și Dr. Aurelian Ștefan sunt speakeri la acest eveniment și vor urca pe scenă pentru a împărtăși informații valoroase și  inspiraționale pentru fiecare dintre noi.
Participanții vor putea explora de asemenea tarabe pline cu informații și resurse pentru bunăstarea animalelor.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să accesați pagina evenimentului: https://fb.me/e/7f8Kg1MpK

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *