Știați că?

Teste pe animale

Te-ai întrebat vreodată ce se află în spatele șamponului ori al rujului pe care îl folosești în fiecare zi?

În ciuda evoluției tehnologice de pretutindeni, mulți producători aleg încă să își testeze produsele de îngrijire personală pe animale.

 
 

În acest proces, circa 1 milion de animale precum câinii, șoarecii, șobolanii sau iepurii sunt forțate să inhaleze ori să înghită diverse substanțe, sunt rănite pentru a se urmări procesul de vindecare, nu sunt hrănite ori sunt ținute imobilizate. Ele sunt apoi ținute într-o suferință continuă, fără tratament și fără a li se ameliora durerea, tocmai pentru a nu “ruina” rezultatul experimentului.

Ce poți să faci pentru a opri aceste practici?

Asumă-ți angajamentul de mai jos!

Spun NU testării pe animale

Prin semnarea acestui angajament, promit ca următorul produs de îngrijire personală pe care îl achiziționez să poarte certificarea CRUELTY-FREE (verifică existența pe ambalaj a simbolului/simbolurilor de mai jos).

Refuzând achiziționarea unui produs testat pe animale voi descuraja această industrie și îmi voi aduce contribuția la încetarea suferinței animalelor din laboratoare.

1707

persoane și-au luat deja acest angajament



 
* Câmp obligatoriu
** Deși nu este obligatoriu, prin abonarea la newsletter veți fi mereu la curent cu toate noutățile despre produse cruelty-free. Vă puteți dezabona oricând cu un simplu click.

6 Comments

  1. Spun NU testării pe animale
    Prin semnarea acestui angajament, promit ca următorul produs de îngrijire personală pe care îl achiziționez să poarte certificarea CRUELTY-FREE. Animalele NU TREBUIE SUPUSE UNOR CHINUIRI INUTIL!

    Andreea Caceu
  2. Spun nu testării pe animale .Și îmi doresc ca orice produs pe care îl voi achiziționa pe viitor sa aibă eticheta de CRUELTY -FREE.Toate animalele au dreptul la o viața și la bucurie, nu la chinuri insuportabile doar pentru ca noi oamenii sa fim Fericiți .

    Sima Valentina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *