De ce F.R.E.E.?

Asociația F.R.E.E. este printre singurele organizații din România care luptă împotriva abuzurilor și exploatării la care sunt supuse animalele din ferme, dar și alte categorii de animale, precum cele din circuri, zoo, cele folosite în testarea de produse cosmetice etc. A fost fondată în anul 2017, cu scopul principal de a promova drepturile animalelor în România, de a informa cu privire la suferința animalelor din ferme, dar și de a le îmbunătăți viața, prin diferite inițiative ce țintesc schimbarea la nivel de comunitate, la nivel de corporații și firme, dar și la nivel legislativ. Sprijinind F.R.E.E. sprijini inițiative și proiecte realizate pentru acele animale a căror suferință este trecută de multe ori cu vederea în România.

Prezentăm mai jos metoda de redirecționare a 3,5% din impozitul pe venit, oferită de ANAF.
⬇️⬇️⬇️

 
 

Cum redirecționezi?

1. Completează-ți datele pe https://redirectioneaza.ro/asociatia-free-animals

2. După completare, apasă pe butonul „Descarcă formular” sau „Semnează formular”, 
în funcție de ce dorești, semnătură electronică online/ în PDF sau în scris.

3. Semnează documentul la „Semnătură contribuabil”.

4. Trimite-ne documentul semnat la adresa contact@freeanimals.ro
Scanarea se poate face prin aplicație de mobil (Notebloc, Adobe Scan, Camscanner) sau fizic la copycenter.

Noi vom transmite mai departe documentul către ANAF. Deși termenul limită de depunere a declarațiilor este 25 mai, vă rugăm să ni le trimiteți până la data de 23 mai, pentru ca noi să avem răgaz să le depunem la ANAF.

Pentru orice altă situație mai specială, de felul redirecționării impozitului pe profit, dacă ai o firmă, dorința de a depune fizic formularul de redirecționare ori pe spațiul privat virtual, sau un statut salarial deosebit, vă stăm la dispoziție la adresa contact@freeanimals.ro


Cum ne ajută pe noi această contribuție?

Printr-o serie de proiecte variate, luptăm împotriva diverselor forme de exploatare a animalelor, axându-ne pe animalele exploatate și abuzate în ferme.

Luptăm împotriva celor mai crude practici din fermele industriale: eliminarea cuștilor din fermele de ouă din România, prin dialog și campanii adresate supermarketurilor, restaurantelor și altor firme din sectorul alimentar; suntem membri ai Alianței Open Wing, dedicată eliminării celor mai barbare practici din fermele avicole. Odată cu aceasta, luptăm să interzicem, la nivel legislativ, toate cuștile din fermele de animale de pe teritoriul Europei, prin campania End The Cage Age.

Pentru că tinerii din România trebuie să fie informați, să li se ofere timpul și resursele pentru a înțelege legătura dintre drepturile animalelor, criza climatică și alimentele pe care le consumă zi de zi, am lansat proiectul Școala de sustenabilitate. Acesta presupune susținerea de lecții în școlile din România, la finalul cărora au loc discuții cu elevii despre subiectele prezentate. Ei vor primi broșuri care să completeze și să clarifice informațiile noi ce le-au fost prezentate.

Fiindcă a adopta o alimentație vegană poate fi dificil, am lansat Start 22+, un program complex ce oferă, celor care doresc să facă această schimbare, toate informațiile de care au nevoie, făcând, în același timp, parte dintr-o minunată comunitate unde toți aleg să devină cea mai bună versiune a lor.

Prin platforma Vegan în România, începută în vara anului 2016, informăm cu privire la cruzimea și modul injust în care sunt tratate animalele, iar prin inițiativa Fur Free Forever, alături de alte ONG-uri din Europa de Est, creștem gradul de conștientizare cu privire la brutalitatea fermelor de blană și promovăm alternative lipsite de cruzime.

Numai prin ajutorul și implicarea voastră putem construi acea lume în care toate animalele sunt respectate și trăiesc alături de noi, nu pentru noi.

Pentru alte informații cât și pentru ajutor privind depunerea declarației, scrieți-ne pe contact@freeanimals.ro sau pe Facebook.

Vă mulțumim pentru sprijin,
Echipa F.R.E.E.


Spune-le și celorlalți despre campania de redirecționare!