Fermă de ouă în cuști
Fermă de ouă în cuști "îmbunătățite". Fotografie realizată în Polonia, cel mai mare exportator de ouă în România. Sursa foto: Otwarte Klatki

Asociația Freedom and Respect for Every Earthling (F.R.E.E.) se alătură alianței internaționale Open Wing Alliance în încercarea de a opri abuzurile la care sunt supuse păsările în fermele industriale.

Fondată de organizația pentru drepturile animalelor The Humane League, Open Wing Alliance este o coaliție internațională ce însumează în prezent 59 de membri de pe 6 continente, a căror misiuni este de a lupta împotriva abuzurilor comise asupra păsărilor.

În fiecare secundă, la nivel mondial, miliarde de găini suferă abuzuri inimaginabile în fermele industriale.
Acestea trăiesc în spații mici, murdare, aglomerate și lipsite de condițiile necesare să se poată manifesta natural.
Felul în care sunt înmulțite, crescute și ucise este extrem de brutal și lipsit de compasiune.

Coaliția Open Wing Alliance aduce în prim plan aceste abuzuri și îndeamnă marile companii la responsabilizare, cerându-le acestora să adopte standarde de bunăstarea animalelor și să pună capăt celor mai abuzive forme de exploatare a păsărilor.

În ultimii ani consumatorii au demonstrat că sunt interesati de felul în care sunt tratate animalele, iar companiile trebuie să adreseze aceste cerințe și așteptări.

 

 

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *