Ne dorim să contribuim la crearea unei lumi mai bune, în care animalele să aibă dreptul elementar la viață și integritate corporală, să fie tratate cu respect și demnitate.

Asociația Freedom and Respect for Every Earthling (F.R.E.E.) a fost înregistrată în anul 2017 și are ca scop promovarea drepturilor animalelor în România, cât și a unei alimentații sănătoase, care respectă animalele și mediul. Ne preocupă, de asemenea, sustenabilitatea și protecția mediului, iar proiectele și acțiunile noastre reflectă aceste principii.

Prin proiectele noastre variate luptăm împotriva diverselor forme de exploatare a animalelor, axându-ne pe animalele exploatate și abuzate în ferme:

  • Suntem membri în Open Wing Alliance și luptăm împotriva celor mai crude practici din industria ouălor: cuștile [2019];
  • Suntem contribuitori în European Citizens’ Initiative (Inițiativa Cetățenească Europeană) care caută să interzică folosirea cuștilor pe teritoriul Uniunii Europene [2018].
    Semnează acum petiția adresată Comisiei Europene și alătură-te celor 1.000.000 de voci care cer interzicerea celor mai crude forme de exploatare a animalelor în ferme. Animalele au nevoie de 40.000 de semnături din România!
  • Suntem membri în Fur Free Forever și căutăm să informăm cu privire la cruzimea industriei blănurilor [2018];
  • Suntem membri în Proiectul ONG21 care caută să includă principiile educației sustenabile în școlile din România [2018];
  • Vegan în România caută să promoveze un stil de viață vegan, să ofere informații adaptate României și să construiască o comunitate de persoane interesate de acest mod de viață prin platforma online și evenimentele organizate [2017]. 

Animalele exploatate în ferme suferă abuzuri inimaginabile. Am ales să le ajutăm pe ele deoarece prea puține organizații din România se ocupă de această problemă masivă.

Alătură-te proiectelor noastre și contribuie și tu la construirea unei lumi mai drepte, fie prin voluntariat alături de noi, fie printr-o donație care va susține aceste eforturi atât de necesare în țara noastră!